Το μοναδικό Mane n' Tail είναι ένα από τα καλύτερα σαμπουάν που χρησιμοποιείται για την περιποίηση αλόγων. Μέχρι να το ανακαλύψουν οι δαιμόνιοι beauty addicts βέβαια! Το φοβερό αυτό σαμπουάν μας έρχεται από την μακρινή Αυστραλία και είναι προϊόν της εταιρείας "Straight Arrow". Το Mane n' Tail συστήνεται ως έξτρα ενυδατικό για πιο δυνατά μαλλιά. Και παρόλο που ξεκίνησε ως σαμπουάν αλόγων, η φόρμουλα του έχει προσαρμοστεί για την ασφαλή χρήση του από ανθρώπους.
Η γνωριμία μου με το Mane n' Tail έγινε πριν από ενάμιση χρόνο περίπου και από τότε όχι μόνο έχω γίνει φανατική θαυμάστρια του αλλά και πρέσβειρα του, μιας και όπου βρεθώ και όπου σταθώ μιλάω για αυτό.
The unique Mane n 'Tail is one of the best shampoo used for grooming horses. Until it discovered by the beauty addicts ofcourse ! This great shampoo comes from distant Australia and is the company's "Straight Arrow". The Mane n 'Tail recommended as extra moisturizer for stronger hair. And although it began as a horse shampoo , the formula has been adapted for safe use by humans.
My acquaintance with Mane n 'Tail was eighteen months ago or so and since then I have not only become fanatical admirer of and ambassador , and wherever i go I talk about this.


Πριν ξεκινήσω να περιγράφω την προσωπική μου εμπειρία, θα σας πω λίγα λόγια για τα μαλλιά μου. Τα μαλλιά μου είναι αρκετά λεπτά με αποτέλεσμα να μπορούν να φτάσουν σε μήκος μέχρι τους ώμους και μετά να κόβονται. Φριζάρουν με την παραμικρή υποψία υγρασίας και οι άκρες τους είναι αρκετά ξηρές. Επίσης είναι πολύ λιπαρά και πολλές φορές χρειαζόταν να τα λούζω κάθε μέρα γιατί φαίνονταν βρώμικα και δεν είχαν όγκο.
Before I begin to describe my personal experience, I will say a few words about my hair. My hair is pretty thin so that they can reach a length of up to shoulders and then cut. Frizz at the slightest suspicion of moisture and the edges are quite dry. Also it is very greasy and sometimes needed to wash them every day because they appear dirty and had no volume.

Μέχρι που ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το Mane n' Tail. Τώρα πλέον τα λούζω κάθε 3 μέρες και φαίνονται καθαρά συνέχεια. Επίσης είναι τόσο μαλακά που θέλω να τα πιάνω συνέχεια, κόβονται ακόμα αλλά σε μικρότερο ποσοστό από πριν.
"Δυστυχώς μέσα στις γιορτές μου τελείωσε το μπουκάλι και μέχρι να μου έρθει το καινούριο (κάνει περίπου 1 μήνα να έρθει από Αυστραλία) αγόρασα την σειρά του Paul Mitchell για λεπτά μαλλιά (μόλις την τελειώσω θα γράψω αναλυτικό review)."
Until I started using Mane n 'Tail. Now i wash them every 3 days and they look clean. Also it is so soft that I want to feel them, they are still cutting but to a lesser extent than before.
"Unfortunately through the holidays I finished the bottle and until my new bottle comes in (makes about one month to come from Australia) I bought the series of Paul Mitchell for fine hair (i will write a detailed review)."
 Sofia

8 σχόλια:

  1. Πολύ ενδιαφέρον ακούγεται. Εγώ χρησιμοποιώ τη σειρά των Aussie(κι αυτά Αυστραλιανά) από τα Hondos Center και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη. :) Θα χω στο νου μου κι αυτό που αναφέρεις. Με την πρώτη ευκαιρία θα το δοκιμάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φοβερη σειρά και η Aussie. Χρησιμοποιώ το conditioner για επανόρθωση και με τρελαινει που μυρίζει σαν τσιχλόφουσκα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ξέρει καμιά σας που μπορώ να το βρω???? μένω Ρεθυμνο και δεν υπάρχουν κ πολλά μέρη για να το βρω!!! ίσως αν γίνεται να μου δώσετε κάποιο σαιτ όπου μπορώ να το παραγγείλω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ το αγοράζω απο το ebay.Δυστυχώς στην Κοζάνη δεν το έχω βρεί σε κάποιο μαγαζί.Στο ebay υπάρχουν διάφοροι πωλητές που το πουλάνε (κάποιοι το πουλάνε με το conditioner μαζί) και έρχεται σε 20 με 30 μέρες γιατί είναι από Αυστραλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και πόσο σου βγαίνουν τα έξοδα αποστολής αν το πάρεις από ebay? θέλω πολύ να το παραγγείλω και εγώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξαρτάται από ποιον θα το αγοράσεις. Κάποιοι πωλητές έχουν ακριβό το σαμπουάν και φθηνά τα μεταφορικά και άλλοι το αντίθετο. Όπως και να είναι πάντα μου βγαινει σαν σύνολο κοντά στα 9 με 9,50 ευρώ.

      Διαγραφή
    2. SOFIA P αν επιτρέπεται μπορείς ν μου δώσεις το Link ή το όνομα από τον πωλητή που τα παραγγέλνεις?? γιατί το ψάχνω να το παραγγείλω αλλά μου βγαίνει 25-30€ με shampoo+conditioner+shipping... :(

      Διαγραφή
    3. τελευταια φορα το αγορασα απο τον πωλητη passionfair
      το πακετο που εχει τωρα ειναι http://www.ebay.co.uk/itm/Mane-n-Tail-and-Body-Shampoo-Conditioner-Twin-Pack-355-ml-/200879461600?pt=UK_Health_Beauty_Hair_Care_Brushes_Combs_PP&hash=item2ec55954e0
      δεν εχει αυτη την στιγμη μονο σαμπουαν απο οτι ειδα.
      προσφατα ομως ανακαλυψα πως το σαμπουαν το πουλαει και το iherb.com που δεχεται μονο καρτα και οχι Paypal δυστηχως

      Διαγραφή

 
Top