Το καλοκαίρι αυτό μπορώ να το περιγράψω με ένα μεγάλο haul!!Επειδή περνούσα αρκετές ώρες στον Η/Υ παρασύρθηκα ουκ ολίγες φορές σε online beauty αγορές.Τα καταστήματα που τίμησα ήταν τα Feelunique, Lookfantastic, FragranceDirect και ELF Cosmetics. Θα σας περιγράψω λοιπόν σε ένα άρθρο για κάθε κατάστημα, τι αγόρασα και ένα μικρό review για κάθε προιόν.

Face Products

Yes To Bluberries Age Refresh Smoothing Daily Cleanser, Yes To Cucmbers Soothing eye gel, Yes To Cucmbers Soothing Natural Glow Facial Toweletts, Yes To Carrots C Me Smile Lip Butter (berries), Budger Balm Classi Lip Kit (blue)




  Τα Badger Balms είναι φυσικά lip balms και σούπερ ενυδατικά.Το μπλε κουτάκι περιέχει 4 Lip balm με τα εξής αρώματα : Tangerine Breeze, Ginger & Lemon, Highland Mint, Unsented. Το αγαπημένο για το καλοκαίρι είναι το Tangerine Breeze.

Και επειδή το Lip balm είναι το αγαπημένο μου αξεσουάρ αποφάσισα να δοκιμάσω και ένα απο την εταιρία Yes To και πιο συγκεκριμένα απο την σειρά Yes To Carrots. Το αρώμα του είναι πολύ ωράιο και είναι αρκετα ενυδατικό. Απλά όχι τόσο όσο τα Badger Balms.

Ντρεπομαι που το παραδέχομαι, αλλά δεν χρησιμοποιούσα ποτέ μου κρέμα ματιών και η αλήθεια είναι οτι δεν γνωρίζω πολλά γι'αυτην την κατηγορία προιόντων. Όταν είδα την σειρά της εταιρείας Yes To σκέφτηκα οτι ίσως είναι καιρόσ να αρχίσω να προσέχω και την περιοχή των ματιών. Το προιόν ισχυριζόταν οτι είναι 99% φυτικό, είχε και μια φωτογραφία με αγγουράκια (διάβασα οτι είναι καταπραυντικά για τα μάτια) οπότε είπα να το δκιμάσω. Για να πώ την αλήθεια δεν καταλαβάινω κάποια διαφορά, ισως γιατι δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο προβλημα στην περιοχή των ματιών. Το μόνο μου παράπονο είναι οτι εν νοιώθω την δροσιά που υποστηρίζει οτι παρέχει στο δέρμα.

Τα μαντηλακια όμως με αποζημίωσαν σε δροσιά. Είναι πολύ απαλά με το δέρμα, μυρίζουν διακριτικά και είναι πολύ δροσερά.

Ως μέρος μιας προσφοράς, μου έστειλαν και ένα σαπούνι καθαρισμού.Δυστυχώς απευθύνεται σε πιο ώριμες επιδερμίδες, παρόλα αυτά είπα να το δοκιμάσω. Η υφη του θυμίζει γαλάκτωμα αλλά οι οδηγίες χρήσης είναι αυτές για κάποιο υγρό σαπούνι. Το δέρμα μου είναι πολύ λιπαρό και νοιώθω οτι αφήνει μια στρώση απο το προιον στο δέρμα μου όσο και να το ξεπλένω με νερό.Ίσως σε πιο ώριμες επιδερμίδες να λειτουργεί διαφορετικά.

Hair Products

TIGI Catwalk Yoyr Highness Volume Collection Thickening Gel Creme, L'oreal Proffessionell Serie Expert Volumetry Anti Gravity Conditioner, Phillip Kingsley Exfoliating Scalp Mask, Phillip Kingsley Scalp Toner Flaky/Itchy Scalps



Όπως θα έχετε καταλάβει ήδη, είμαι hair product junkie. Θέλω να δοκιμάζω ότι κυκλοφορεί και μόλις ακούσω κάποιον να επαινεί ενα προιόν κατευθειάν το αγοράζω. Αν και τα μαλλιά μου είναι αρκετά λιπαρά ανα διαστήματα εμφανίζεται ξηροδερμία και θέλω συνέχεια να ξύνο το κεφάλι μου.Διάβασα λοιπόν οτι ο Phillip Kingsley είχε 2 προιόντα γι'αυτην την περίπτωση. Η μάσκα χρησιμοποιέται πριν το λούσιμο και το προιόν είναι αρκετο για 3 με 4 φορές. Το toner χρησιμοποιείται μετα το λούσιμο και δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.Το toner το χρησιμοποιώ σε κάθε λούσιμο και την μάσκα 1 φορά καθε 2 βδομάδες. Τα προιόντα ανακουφίζουν το κεφάλι και τα προτείνω σε όποιον έχει σοβαρό πρόβλημα.

Την TIGI την γνωρίζουμε όλοι, έχει τα καλύτερα προιόντα styling μαλλιών. Σεν είχα δοκιμάσει κάποιο προιόν τους και αποφάσισα να ξεκινήσω με ένα προιόν για όγκο.Είναι μια κρεμα gel με απαλό ροζ χρώμα. Το απλώνω στις ρίζες των μαλλίν και στην συνέχεια με οτι προιόν έχει μείνει στα χέρια μου στα υπόλοιπα μαλλιά και τέλος τα κάνω πιστολάκι. Έχω αρκετά λεπτά μαλλιά και δεν περιμένω θαύματα.Εννοείται οτι τα μαλλιά μου δεν φαίνονται πιο πολλά μετά το φορμάρισμα, αλλά για κάποιο λόγο η τρίχα φαίνεται πιο υγιής και πιο χοντρή και αυτό μου αρέσει πολύ!

Το Conditioner δυστυχως δεν μπορώ να το περιγράψω ακόμα γιατι δεν το έχω δοκιμάσει. Το περέλαβα την προηγούμενη εβδομάδα και περιμένω να τελειώσει το προηγούμενο conditioner πρώτα (Aussie 3 Minute Miracle).Μόλις το δοκιμάσω θα ακουλόυθήσει review.

Make Up

Maybelline New York Volume Express Colossal Smoky Eyes Mascara (Intense Smoky Black)




Στην κατηγορία του Make Up προσπαθώ να εφαρμόσω το Project 10 (επιλέγεις 10 προιόντα που θέλεις να τελειώσεις και αγοράζεις 1 μόνο όταν τελέιωσουν αυτά τα 10).Το πρώτο προιόν που αγόρασα ήταν μια μάσκαρα, μιας και αυτην που είχα συμπεριλαμβανόταν στα 10 προιόντα. Όπως κάθε μάσκαρα της σειρας Volum' Express είναι πολυ καλή και κάνει τις βλεφαρίδες αρκετά πυκνές. Η αγαπημένη μου πάντως θα είναι μια μάσκαρα της σειράς Volum' Express The Falsies με το σχέδιο δαντέλας στο καπάκι.Δυστυ΄χως δεν θυμάμαι το όνομα της και δεν μπορώ να την βρώ πουθενά.


Αυτά τα λίγα αγόρασα απο το FeelUnique. Για όποιο προιόν θέλετε αναλυτικό review μπορείτε να το ζητήσετε στα σχόλια.

Σοφία

4 σχόλια:

  1. Megeiaaaaaa sou!!einai ola uperoxa!!
    latreuw to feelunique! ;)
    Ta badger balms fainontai poluuu endiaferonta!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ ενυδατικά. Τα χρησιμοποιούσα στην παραλία και παρόλο που η θάλασσα είχε αρκετό αλάτι τα χείλη μου ήταν πολύ απαλά. Και είναι σε πολύ καλή τιμή.

      Διαγραφή
  2. Αυτή τη σειρά yes τη φλερτάρω κι εγώ πολύ καιρό. Αξίζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είμαι σίγουρη αν αξίζει.Η αλήθεια είναι οτι δεν απογοητεύτηκα αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας....

      Διαγραφή

 
Top