Καλησπέρα κορίτσια! Σήμερα κατέφθασε η παραγγελία που είχα κάνει το Σ/Κ απο το Bestpharmacy. Ένα πολύ γνωστό online φαρμακείο που εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης με χαμηλές τιμές και διάφορες προσφορές όλο το χρόνο. Αυτά είναι τα προϊόντα που αγόρασα :




Vichy Deodorant Stick
Ένα αποσμητικό απο τη Vichy χωρίς άλατα αλουμινίου για ευαίσθητες επιδερμίδες.




Avene Lotion Micellaire
Όλοι γνωρίζουμε αυτή την εταιρεία και την προτιμάμε γιατί είναι πρωτοπόρος στην περιποίηση του δέρματος. Τα προϊόντα της εμπλουτισμένα με ιαματικό νερό, είναι επίσης και υποαλλεργικά και συστήνονται κυρίως για ευαίσθητες επιδερμίδες. Η Lotion Micellaire είναι απο τις αγαπημένες μου και τη χρησιμοποιώ στην αφαίρεση του μακιγιάζ. Δεν αφήνει ίχνος makeup και νιώθω ότι ενυδατώνει το πρόσωπό μου.




Avene Cold Cream
Άλλο ένα προϊόν της Avene για το πρόσωπο και το σώμα. Ενυδατώνει τα ξηρά και ευαίσθητα δέρματα.




Phyto Phytojoba σαμπουάν και Phyto Phytojoba μάσκα.
Kαλά για τα Phyto τι να πω? Είναι απο τα καλύτερα σαμπουάν που έχω δοκιμάσει αν όχι το καλύτερο. Έχει απίστευτη γλυκιά μυρωδιά, ενυδατώνει και δίνει λάμψη και όγκο στα μαλλιά. Η όλη αίσθηση που σου μένει μετά είναι σα να πήγες κομμωτήριο! Η εταιρεία έχει μεγάλη γκάμα προϊόντων, απο μάσκες, σαμπουάν, serum κλπ. Αυτό που επέλεξα εγώ είναι για ξηρά μαλλιά και είχε προσφορά τη μάσκα του σε καλή τιμή.






Eubos Liquid Red
Υγρό καθαρισμού για όλη την οικογένεια. Κατάλληλο και για τον καθαρισμό προσώπου με ακμή.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top